Home Nieuws TV Nieuws Zien: de eerste minuut van het nieuwe seizoen van ‘Mocro Maffia’

Zien: de eerste minuut van het nieuwe seizoen van ‘Mocro Maffia’

© Videoland

Vanaf aankomende vrijdag 28 januari is het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk hier de eerste minuut van de eerste aflevering.

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf. 

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano. 

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

Online hunt naar eerste aflevering Vandaag lanceren Videoland en creatief bureau hammerfest een online hunt naar de eerste aflevering, waarin een digitaal kruimelspoor de fans leidt richting unieke codes. Met één van deze codes is de eerste aflevering exclusief beschikbaar in een geheime online omgeving, nog voordat hij te zien is bij Videoland. De hunt loopt van 24 t/m 27 januari.

Het achtdelige vierde seizoen van de Videoland Original ‘Mocro Maffia’ is vanaf vrijdag 28 januari wekelijks te zien bij Videoland. De serie wordt geregisseerd door Victor D. Ponten en Aaron van Valen en wordt geproduceerd door Fiction Valley. Het nieuwe seizoen zal naast de andere drie seizoenen van Mocro Maffia te zien zijn, waarvan het eerste seizoen in 2018 verscheen. Naast Mocro Maffia kent Videoland diverse succesvolle Videoland Originals waaronder de dramaseries Judas, Follow de SOA, Lieve Mama, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier, Soof, De Twaalf van OldenheimDe Twaalf van Schouwendam, Random Shit, Zwarte Tulp en er zijn nog een aantal nieuwe series in ontwikkeling waaronder Sleepers, De Toeslagenaffaire en Familiegeheimen. Videoland, wat speelt in Nederland, speelt bij ons.

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelTimo Pisart wint de Pop Media Prijs 2021
Volgend artikel[ Video] Marconi Oeuvre Award voor Stefan Stasse
Ik ben de eigenaar van Planetzone