Home Nieuws Film nieuws Potlood, Paus, Taxi en Samira zijn terug: Allereerste beelden van vijfde...

[Video] Potlood, Paus, Taxi en Samira zijn terug: Allereerste beelden van vijfde seizoen ‘Mocro Maffia’

© Jasper Suyk

Na de release van de film ‘Mocro Maffia: Tatta’, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt dit langverwachte vijfde seizoen van ‘Mocro Maffia’ vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen. Bekijk hier de allereerste beelden!

Het vijfde seizoen van de serie ‘Mocro Maffia’ is geschreven door Victor D. Ponten, Randy Oost, Kevin Boitelle, Achmed Akkabi en Sergej Groenhart, wordt geregisseerd door David Eilander en Hesdy Lonwijk en geproduceerd door Fiction Valley. 
 
Bij Videoland zijn naast het vijfde seizoen ook de onlangs verschenen film ‘Mocro Maffia: Tatta’, de vier originele seizoenen van ‘Mocro Maffia’, de miniserie ‘Komtgoed’ en korte film ‘Meltem’ te zien. Voor die laatste film mocht actrice Sinem Kavus afgelopen jaar een Gouden Kalf voor ‘Beste Hoofdrol Korte Film’ in ontvangst nemen. Het derde seizoen seizoen van de serie ontving in 2021 een Gouden Kalf voor ‘Beste Dramaserie’. Naast ‘Mocro Maffia’ heeft Videoland een groter crime- en misdaadaanbod, waaronder de onlangs verschenen series ‘Sleepers’, ‘Judas’ en ‘Wu-Tang Clan’.

Bron en foto © Videoland