Home Games The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt vrijdag voor...

[Video] The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt vrijdag voor de Nintendo Switch

© Nintendo Media

Vanaf 12 mei kunnen spelers een episch avontuur beleven op het land en in de lucht boven Hyrule, want dan verschijnt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch.

Begin een gevaarlijk avontuur om de waarheid te ontdekken over een rampzalige gebeurtenis die het koninkrijk in chaos heeft gestort, en kies je eigen weg door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden hoog daarboven.

Overwin nieuwe gebieden, gevaren en puzzels met je brein en verbeelding. Maak slim gebruik van Links nieuwe vaardigheden om terug te vechten tegen de kwaadaardige krachten die het koninkrijk bedreigen.

© Nintendo MediaLink kan gebruikmaken van deze nieuwe krachten:

Hechten – Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken

Ultrahand – Met de Ultrahand kunnen spelers geweldige voertuigen maken en op creatieve manieren gebruiken om vijanden te verslaan

Terugspoelen – Deze vaardigheid spoelt de beweging van een object terug, wat spelers kunnen gebruiken om nieuwe plaatsen te bereiken of een explosief terug naar zijn afzender te sturen

Plafondduiken – Deze vaardigheid laat Link door de plafonds van gebouwen en grotten gaan om een nieuwe plek te bereiken, of uit een plaats te ontsnappen

© Nintendo Media

Tegelijk met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt op 12 mei ook een nieuwe Link-amiibo uitgebracht. Scan deze amiibo om wapens, materialen en een speciale stof voor Links zweefzeil te krijgen. Als je een andere amiibo uit de The Legend of Zelda-serie scant, kun je handige materialen, wapens of een stof voor je zweefzeil ontvangen, op basis van de door jou gescande amiibo.

Nu al te koop is de Nintendo Switch – OLED-Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition. Daarnaast verschijnen op 12 mei de Nintendo Switch-Pro-Controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en het Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en beschermfolie.

Bron en foto © Nintendo Media

Vorig artikelDe Kuip extra vroeg open voor kampioenswedstrijd
Volgend artikel[Video] Potlood, Paus, Taxi en Samira zijn terug: Allereerste beelden van vijfde seizoen ‘Mocro Maffia’