Home Nieuws Film nieuws High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2 op...

[video] High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2 op Disney+

Vandaag heeft Disney+ de officiële trailer en key art voor het tweede seizoen onthuld voor ‘High School Musical: The Musical: The Series’, die vanaf vrijdag 14 mei te streamen is bij Disney+. In seizoen twee nemen de East High Wildcats, die zich voorbereiden om “Beauty and the Beast” uit te voeren als hun lentemusical, het op tegen de rivaliserende school North High om een ​​prestigieuze en moordende theaterwedstrijd voor studenten te winnen. Pruiken worden weggerukt, loyaliteit wordt op de proef gesteld en ballades worden gezongen. Het seizoen bevat ook gloednieuwe solo’s geschreven door Olivia Rodrigo en Joshua Bassett.

Naast Rodrigo en Bassett worden de hoofdrollen in de serie vertolkt door Matt Cornett, Sofia Wylie, Larry Saperstein, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez, Joe Serafini, Mark St. Cyr en Kate Reinders. Gastrollen dit seizoen zijn weggelegd voor Derek Hough, Olivia Rose Keegan, Roman Banks, Andrew Barth Feldman en Asher Angel.

Het eerste seizoen van “High School Musical: The Musical: The Series” is momenteel beschikbaar op Disney+. Het is “Certified Fresh” op Rotten Tomatoes, zoals gemeten door een consensus van recensies door topcritici en werd tevens onlangs bekroond met een GLAAD Media Award. De serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Tim Federle (“Ferdinand”).

High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2 vanaf 14 mei op Disney+

Bron en foto’s © Disney