Home Liefde Uniek in erotiek: je seksspeeltje in een uurtje thuisbezorgd

Uniek in erotiek: je seksspeeltje in een uurtje thuisbezorgd

Je zal maar seksueel op springen staan en het met je oude speeltjes moeten doen, of erger: een leeg nachtkastje hebben. Voor die mensen is er straks een service waarbij zij binnen één uur van hun erotiek-paniek kunnen worden verlost. Komend weekend vindt de eerste proef met de turbobezorging plaats.

‘Click & Dingdong’

De lancering van de saillante webshop Goedkopekutspullen.nl begin van dit jaar deed de erotische categorie al fronsen. Nu verrast de webshop opnieuw met dit nieuwe wapen in de strijd om de gunsten van de klant. Het idee achter deze turboservice is dat als mensen in een erotische stemming zijn, zij niet dagen hoeven te wachten om iets met die behoeftes te doen. Dan is het momentum weg. En zeker in deze tijden waarin pakketbezorgers door drukte de beloofde bezorgtijd niet altijd halen.

Woordvoerder Mark Beuving: “Online shoppen gaat door het dak, maar de concurrentie ook. Zeker in de erotische categorie. Je moet voortdurend nadenken hoe je je service kunt uitbreiden en verbeteren om de beste en – in ons geval – ook de leukste te worden. ‘One Hour Delivery’ is een nouveauté in de markt die wij als eerste willen claimen. Wij noemen het gekscherend al ‘Click & Dingdong’. We zullen er niet rijker van worden, maar in de wereld van webshops is service alles, dus moet je daarin blijven investeren. ”

Amsterdam krijgt de eerste beurt

De ultrasnelle bezorgservice zal niet meteen landelijk worden aangeboden. Eerst is komend weekend Amsterdam en omstreken aangewezen. Van vrijdagavond tot en met zondagavond kunnen inwoners van die regio hun bestelling al na een uurtje verwachten. Op basis van de reacties, afzet en andere uitkomsten wordt besloten óf en in welk tempo andere delen van Nederland aan hun trekken komen.

Over de timing is ook nagedacht: “Eind maart is de lente weer begonnen, de periode waarin onze erotische spanningen en paringsdansjes zich het meest manifesteren. Dat vieren wij met One Hour Delivery. Maar omdat deze service ook gelezen kan worden als een flauwe grap, wilden we het wel even over 1 april heen tillen”, verklaart Beuving.

Over Goedkopekutspullen.nl

Goedkopekutspullen.nl is een nieuwe erotische webshop die naar eigen zeggen ‘het poesje gewoon bij de naam noemt’ en zich ook op een relativerende en directe manier hard maakt voor minder taboe op het bezit van seksspeeltjes.

Bron © Goedkopekutspullen.nl

Vorig artikel[video] High School Musical: The Musical: The Series – Seizoen 2 op Disney+
Volgend artikelDi-rect maakt line-up 3FM Awards compleet
Ik ben de eigenaar van Planetzone