Home Nieuws Film nieuws Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien op Disney+

[Video] Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien op Disney+

(L-R): Pom Klementieff as Mantis, Groot (voiced by Vin Diesel), Chris Pratt as Peter Quill/Star-Lord, Dave Bautista as Drax, Karen Gillan as Nebula in Marvel Studios' Guardians of the Galaxy Vol. 3. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2022 MARVEL.

Disney+ heeft vandaag aangekondigd dat Marvel Studio’s “Guardians of the Galaxy Vol. 3” vanaf 2 augustus te streamen is via Disney+. Bekijk nu de nieuwe tv-spot en maak je klaar voor de komst van onze geliefde helden op het streamingplatform.

In Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol. 3” beginnen onze geliefde buitenbeentjes te wennen aan het leven op Knowhere, maar het duurt niet lang voodat hun leven op de kop wordt gezet de echo’s van Rocket’s turbulente verleden. Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen voor een gevaarlijke missie om het leven van Rocket te redden. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

In de film schitteren sterren als Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff. Met daarnaast Vin Diesel als Groot en Bradley Cooper als Rocket. Daarnaast sterren als Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova. James Gunn is de regisseur van de film en is ook verantwoordelijk voor het scenario. De film is geproduceerd door Kevin Feige samen met Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Sara Smith en Simon Hatt als uitvoerend producenten.

Marvel Studios’ “Guardians of the Galaxy Vol. 3” is vanaf 2 augustus te streamen op Disney+, en voegt zich daarbij bij de andere twee films uit de trilogie: “Guardians of the Galaxy” en “Guardians of the Galaxy Vol. 2.” 

Bron: The Walt Disney Company Foto © 2022 MARVEL.