Home News Vader van Carlo Heuvelman doet oproep: ‘Het is geen snitchen!’ Nog meer...

Vader van Carlo Heuvelman doet oproep: ‘Het is geen snitchen!’ Nog meer getuigen en filmpjes gezocht

Carlo Heuvelman (27) was nog geen dag op Mallorca toen hij in de ochtend van 14 juli werd mishandeld in het uitgaansleven. Hij overleed een aantal dagen later. Zijn vader deelt vanavond eenmalig het verhaal namens de hele familie in Opsporing Verzocht. Hij vertelt vooral hoe Carlo zich verheugde op de vriendentrip en hoe hij klaar was voor een volgende stap met zijn vriendin. Vader en moeder Heuvelman zagen hun kind pas voor het eerst weer toen hij in een diepe coma in het ziekenhuis lag. Carlo’s vader: ‘’Weet je, aan de ene kant hoop je dat het goed komt. Maar aan de andere kant… als hij blijft leven, hoe wil hij dat dan? Het is natuurlijk zeer lastig als je voor je zoon zo’n besluit moet nemen. Ik ben blij dat ik dat niet heb hoeven doen.’’

De familie vertelt hun verhaal met een duidelijk doel: het vinden van alle getuigen en alle filmpjes die er rond de fatale mishandeling zijn. Nog lang niet iedereen die daar die avond was heeft zich gemeld. Vader Heuvelman hoopt dat getuigen zich over hun schroom heenzetten. ‘‘Het is geen snitchen. Dit is geen winkeldiefstal, dit is iets onmenselijks”. De politie Midden-Nederland toont vanavond een aantal getuigen in de uitzending die zich nog niet hebben gemeld en mogelijk belangrijke informatie hebben.

Daarnaast toont Opsporing Verzocht verdachten van ‘bankmedewerkerfraude’ en zijn er beelden van een overvaller in Ridderkerk. Ook wordt geprobeerd om een ernstige mishandeling in Eindhoven op te lossen. 
 

Opsporing Verzocht, vanavond om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1 

Bron: AvroTros Afbeelding van 4634656 via Pixabay 

Vorig artikelEPOS breidt H3-serie uit met nieuwe gaming headsets
Volgend artikel[video] Nr.10 geselecteerd voor internationale festivals
Ik ben de eigenaar van Planetzone