Home Games EPOS breidt H3-serie uit met nieuwe gaming headsets

EPOS breidt H3-serie uit met nieuwe gaming headsets

© Epos

Premium gaming audiomerk EPOS ontketent ‘’The Power of Audio’’ met de H3 Hybrid headset die nu verkrijgbaar is. EPOS onthult daarnaast ook een nieuwe tegenhanger, de H3PRO Hybrid, die binnenkort verkrijgbaar is.

Vandaag onthult premium gaming audiomerk EPOS de via USB-aangesloten H3 Hybrid en de draadloze H3PRO Hybrid gaming headsets, die hoogwaardige digitale audio-ervaringen en nieuwe functies bieden voor verschillende meeslepende ervaringen voor alle gamers.
 
Na het grote succes van de onlangs uitgebrachte H3 bedrade gesloten akoestische headset, lanceert EPOS vandaag de H3 Hybrid, met meerdere aansluitmogelijkheden, een afneembare microfoonarm, gelijktijdige Bluetooth® voor audiomixing en een batterij met lange levensduur voor Bluetooth®-audio onderweg – ontgrendel overal de kracht van audio. De H3 Hybrid is compatibel met PC, Mac®, Xbox One, Xbox Series X|S, PS4™, PS5™, Nintendo Switch™ en Bluetooth® compatibele apparaten.
 
H3 Hybrid – Nu verkrijgbaar
De H3 Hybrid brengt levensechte gaming-audio en veelzijdigheid voor de gebruiker samen. De H3 Hybrid is gemaakt met gerenommeerde EPOS-engineering en hoogwaardige gaming-audio, waardoor akoestische helderheid en diepe bassen worden bereikt met verwisselbare USB- en 3,5 mm consolekabels. De headset is verkrijgbaar in de kleuren Onyx Black en Ghost White.
 
De H3 Hybrid biedt tot 37 uur Bluetooth®-audio, is te gebruiken met meerdere platforms en is uitgerust met gelijktijdige Bluetooth®-verbinding, dubbele microfoons, EPOS Gaming Suite-compatibiliteit en een afneembare microfoonarm voor next-level gaming.


 
Voor gamers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen, biedt de H3 Hybrid verschillende functies om de kracht van audio te ontsluiten, waaronder:

  • Langdurige batterijduur met Bluetooth®Eén keer opladen biedt tot 37 uur Bluetooth®-audio en tot 24 uur bij afspelen via een 3,5 mm-consolekabelverbinding. Dubbele connectiviteit (3.5 mm kabel en Bluetooth®) biedt tot 19 uur speeltijd.
  • Gelijktijdige Bluetooth®-verbinding voor audiomixing– Wanneer gekoppeld met een smartphone via Bluetooth®, kunnen spelers dankzij de gelijktijdige verbinding chatten met vrienden via hun favoriete third-party app, terwijl ze gamen op het platform van hun voorkeur via USB of 3,5 mm kabel. Dankzij de aparte intuïtieve volumeregeling kunnen spelers elke audiostream in evenwicht brengen.
  • Handige magnetisch afneembare microfoonarm – Gamers kunnen de microfoon gemakkelijk losmaken en weer bevestigen met een magnetische verbinding in de microfoonarm. Wanneer de microfoonarm is verwijderd, beschermt de afdekplaat de connectoren en behoudt de H3 Hybrid zijn slanke, naadloze uiterlijk.
  • Dubbele microfoons – De H3 Hybrid heeft een tweede microfoon in de oorschelp, waarmee gamers gesprekken kunnen beantwoorden wanneer ze de headset onderweg dragen zonder dat de microfoonarm aan de headset is bevestigd.
  • Meerdere verbindingsopties – De H3 Hybrid biedt meerdere verbindingsopties met de meegeleverde USB-kabel voor PC’s, 3,5 mm kabels voor consoles en Bluetooth® voor mobiele apparaten.
  • EPOS Gaming Suite – Wanneer de headset via USB op een PC is aangesloten, kunnen spelers de EPOS Gaming Suite downloaden om 7.1 surround sound te ontgrendelen en audio- en microfoonvoorkeuren aan te passen.

Gamen. Streamen. Kijken
De H3 Hybrid garandeert gebruiksgemak op alle apparaten en in alle gebruikssituaties, zowel thuis als onderweg, en biedt veelzijdigheid voor alle type spelers.

H3PRO Hybrid – Binnenkort verkrijgbaar
De H3PRO Hybrid is een uitbreiding op de H3 Hybrid en voldoet aan de behoeften van veeleisende gamers die op zoek zijn naar draadloze vrijheid en hoogwaardige audio. De H3PRO Hybrid debuteert in Sebring Black, heeft een lange batterijlevensduur en de gepatenteerde EPOS draadloze technologie zorgt voor een lag-vrije overdracht – en dat alles zonder in te leveren op de prestaties.

Meer functies en details worden binnenkort bekendgemaakt.

Zowel de H3 Hybrid als de H3PRO Hybrid bieden kwaliteitsfuncties om de algehele game-ervaring van gebruikers te verbeteren, waaronder intuïtieve slimme knoppen voor snelle bediening van audio-instellingen, onmiddellijk dempen door de microfoonarm op te tillen, lichtgewicht verstelbare pasvormen, geïntegreerde volumeregeling op de oorschelp en verwisselbare ergonomische oorkussens.

Prijs en beschikbaarheid
De EPOS H3 Hybrid gaming headset is nu verkrijgbaar op eposaudio.com/gaming en in geselecteerde winkels voor een adviesprijs van €179 EUR.

Meer details over de H3PRO Hybrid worden binnenkort bekendgemaakt.

www.eposaudio.com

Bron en foto © Epos