Home TV Nieuws TV NL Puberende Bejaarden zetten Nederland op zijn kop in nieuwe serie van Stuk...

Puberende Bejaarden zetten Nederland op zijn kop in nieuwe serie van Stuk TV

Er zijn nog veel dingen op de bucketlist van de mannen van StukTV, maar door hun ongekende populariteit zit ongestoord een ijsje halen er al niet in. In hun nieuwste serie gaan de mannen, vermomd als bejaarden, hun wildste bucketlistwensen afstrepen. En StukTV zou StukTV niet zijn als dit niet zo uit de hand loopt dat de drie bejaarden zelfs meermalig de landelijke media halen. Puberende Bejaarden is vanaf nu op StukTV te zien.

Drie gezellige hoogbejaarde mannen reizen door Nederland om eindelijk eens te doen wat ze altijd al hebben willen doen. Wat echter niemand weet, is dat de drie heren helemaal niet bejaard zijn. Het zijn de drie mannen van StukTV, door middel van goede grime onherkenbaar gemaakt.

Om zoveel mogelijk wensen van hun bucketlist af te kunnen strepen, gaan de mannen in de serie steeds een beetje verder. De gekste stunts en opdrachten van dit verborgen cameraprogramma zijn straks terug te zien op het YouTube kanaal van StukTV, want dankzij unlimited data zijn onze helden zelfs op hun oude dag nog 24/7 online.

Drie puberende bejaarden blijft natuurlijk niet onopgemerkt. De mannen hebben het regionale en landelijke nieuws al gehaald, zal het ze lukken om ook wereldwijd in de spotlight te komen te staan?

Puberende Bejaarden wordt geproduceerd door StukTV en wordt mede mogelijk gemaakt door Tele2 Nederland.  De serie is vanaf nu, gedurende acht weken, iedere zaterdag om 17:00 te zien op het YouTube kanaal van StukTV http://youtube.com/stuktv.

Vorig artikelArjen Lubach brengt single ‘Beter In Bed’ uit
Volgend artikelOranje onder 17 loot Japan, Senegal en de Verenigde Staten