Home Muziek Arjen Lubach brengt single ‘Beter In Bed’ uit

Arjen Lubach brengt single ‘Beter In Bed’ uit

Vorig jaar december startte ‘Arjen Lubach Live!’ – een theatertournee waarin Arjen met een eigen voorstelling langs 140 zalen trok. De comedyshow bevatte ook veel muziek, wat zorgde voor de nodige reacties vanuit het publiek en media. Zo sprak De Telegraaf over “ijzersterke raps” en noemde NRC “de hilarische rap over de ex-minnares van Baudet het hoogtepunt van de cabetershow”. Reden voor Arjen om het nummer officieel uit te brengen via Top Notch.

“Al snel bleek na afloop van de shows dat het publiek dit nummer graag nog eens zou luisteren of zou laten horen aan anderen. Het op ware gebeurtenissen gebaseerde lied (geen commentaar verder) zou dan ook zeker een leven buiten de theaters verdienen. Omdat ik weet dat Top Notch graag buiten de gebaande paden loopt en dit een typische crossover tussen hiphop/muziek en comedy is, vond ik het leuk om het project naar een next level te tillen bij het grootste hiphoplabel van Nederland.”

– Arjen Lubach
  Het is overigens niet de eerste keer dat Arjen Lubach en Top Notch samenwerken. In 2014 maakte hij een remix van de track ‘Zandloper’ van Typhoon, waarvoor destijds een remix wedstrijd werd georganiseerd.