Home TV Nieuws TV NL Nieuwe beelden in Opsporing Verzocht van man die agent bewusteloos sloeg

Nieuwe beelden in Opsporing Verzocht van man die agent bewusteloos sloeg

© Opsporing Verzocht AvroTros

De politie laat vanavond in Opsporing Verzocht nieuwe beelden zien die een getuige maakte van de confrontatie tussen een Rotterdamse agent en een aantal boze bruiloftgasten. De agent sprak vrijdag 30 augustus een trouwstoet aan, toen die zowel bij de Leuvebrug als de Westzeedijk de rijbanen blokkeerde en gevaarlijk reed. Omdat één van de bestuurders tot vier keer toe weigerde zijn rijbewijs te laten zien, besloot de agent de man te arresteren. Op dat moment werd hij van achteren aangevallen en bewusteloos geslagen. Tot nu toe waren er alleen beelden waarop te zien was dat de agent opkrabbelde, maar dankzij een alerte omstander die zijn telefoonbeelden beschikbaar stelde is nu ook de klap zelf te zien. De agent liep overigens een hersenschudding en whiplash op en is nog altijd niet in staat om te werken.

Update onderzoek dood advocaat Derk Wiersum
Afgelopen weekend maakte de politie nieuwe beelden openbaar van de vermoedelijke vluchtauto die gebruikt is na de moord op advocaat Derk Wiersum, op 18 september in Amsterdam. De afgelopen dagen kwamen tientallen tips in het onderzoek binnen.

Politie maakt beelden schieten bij winkelcentrum openbaar
Op dinsdag 10 september werd er rond half 10 ’s ochtends geschoten vlakbij het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Twee inzittenden van een Range Rover ontsnapten daarbij aan de dood, net als tientallen omstanders. De daders, vermoedelijk een man en een vrouw, carjackten daarna een Audi. In Opsporing Verzocht worden voor het eerste beelden getoond van die ochtend en een interview met de vrouw wier auto werd opgeëist.

80-jarige maakt afspraak via Bullchat en wordt voor een ton opgelicht
Een inmiddels 80-jarige man uit Zwolle reageerde in mei op een chatbericht van twee jonge mannen op de datingsite Bullchat. Toen de twee bij hem thuis langskwamen, vertelden ze van de site te zijn en wilden ze zijn bankpas om te controleren of er geen sprake was van misbruik van minderjarigen. Omdat de man nogal goed van vertrouwen is en niks te verbergen had, gaf hij zijn pas en gegevens. Hij werd uiteindelijk opgelicht voor ruim een ton. De politie is bang dat deze oplichters meer slachtoffers hebben gemaakt en deelt beelden van meerdere verdachten.

Dood vrouw (91) door thuiszorg-smoes?
De politie in Den Haag probeert nog altijd de dood van de 91-jarige mevrouw Van Geesbergen op te lossen. Mevrouw Van Geesbergen werd woensdag 8 mei levenloos aangetroffen in haar appartement aan de Erasmusweg. Er bleken sieraden van haar te zijn gestolen. Ze is mogelijk slachtoffer geworden van iemand die zich voordeed als thuiszorg-medewerker. Er is besloten nu een beloning uit te loven van 15.000 euro.

In Opsporing Verzocht is er verder aandacht voor de gewelddadige overval op een casino in Berg en Dal en beelden van fraude met in Noord Holland onderschepte bankpassen.

Opsporing Verzocht, vanavond om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1

Vorig artikel[Review] FIFA 20
Volgend artikelDubieuze investeringsmaatschappij sponsor van voetbalclub PSV, blijkt in uitzending Opgelicht?!
Ik ben de eigenaar van Planetzone