Home TV Nieuws TV NL Netflix gaat undercover

Netflix gaat undercover

De eerste Belgisch-Nederlandse coproductie met Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap, Tom Waes is vanaf aanstaande vrijdag exclusief te zien op Netflix

De fictieve misdaadserie Undercover gaat over één van de grootste XTC-producenten ter wereld, Ferry Bouman (Frank Lammers). Hij leidt een fijn en relatief rustig leven in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden, proberen zijn leven te infiltreren en er alles aan doen om zijn netwerk op te rollen.

De serie Undercover is de eerste Vlaams-Nederlandse coproductie van Netflix. Naast Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry (Penoza, Wolf & The Paradise Suite), Tim Haars (New Kids Turbo, Fake), Kevin Janssens (The Ardennes, Vermist) en Huub Smit (New Kids, Riphagen & Bro’s Before Ho’s). Undercover is geproduceerd door Jan Theys (Salamander), geschreven door Nico Moolenaar (Vermist) en geregisseerd door Eshref Reybrouck (Cordon) en Frank Devos (Chaussée D’amour). Tijdens het het prestigieuze Cinequest Film Festival sleepte de serie al de juryprijs voor ‘Beste Serie’ in de wacht.