Home TV Nieuws TV NL kale man probeert vrouw (59) te ontvoeren

kale man probeert vrouw (59) te ontvoeren

© Opsporing Verzocht AvroTros

Op maandagavond 6 mei heeft een kale lichtgetinte man geprobeerd om aan de Moerputtenweg in het Brabantse Vlijmen een vrouw te ontvoeren. Hoewel er snel een compositietekening van de man is gemaakt en er veel regionale aandacht voor de zaak is geweest, is de dader nog altijd niet gevonden. De man rijdt in een bestelwagen-achtige personenauto met een aantal specifieke details. Het rechercheteam hoopt dat kijkers van Opsporing Verzocht hen op het juiste spoor naar de man zetten.

Slachtoffer overleden: wie weet waarom mevrouw Rinia Chitanie (68) werd mishandeld?
Op zondagavond 21 april hoorden omwonenden bij de flat Geervliet in Amsterdam-Buitenveldert geschreeuw. Nadat de politie werd gewaarschuwd bleek dat een 68-jarige vrouw zwaar was mishandeld. Ter plekke werd een 20-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Het slachtoffer bleek een buurtbewoonster te zijn, die na de mishandeling niet meer bij kennis is gekomen. Mevrouw Rinia Chitanie overleed afgelopen Pinksterweekend. Wat is er eerder die Paaszondag-avond tussen haar en de aangehouden verdachte voorgevallen?

Granaat naar busje gegooid in Vianen: daders op beeld
Op 31 mei hoorden twee collega’s, die een snack aten in een bestelbusje aan de Vijfheerenlanden in Vianen, een doffe klap tegen hun auto. Daarna zagen ze iets ronds voorbijrollen dat verdacht veel op een granaat leek.
Nadat de mannen snel waren weggereden en er alarm werd geslagen, bleek er daar tussen de spelende kinderen en flats inderdaad een op scherp staande granaat te zijn gegooid. De daders, die met zijn tweeën op een scooter waren, blijken in de omgeving te zijn gefilmd.

In Opsporing Verzocht worden onder andere ook bewakingsbeelden getoond van de overval op een Blokker in Almere, is er aandacht voor de bedreiging van de medewerkster en beroving van een Western Union in Rotterdam en voor de brandstichting bij een tandartspraktijk in Broek op Langedijk.

Vorig artikelFinal Fantasy VII Remake verschijnt op 3 maart voor PlayStation®4
Volgend artikelLaat je superkrachten spreken in Marvels Avengers
Ik ben de eigenaar van Planetzone