Home Games Laat je superkrachten spreken in Marvels Avengers

Laat je superkrachten spreken in Marvels Avengers

Marvel Entertainment en Square Enix® onthullen met trots Marvel’s Avengers, een epische action-adventure game die een filmachtig verhaal combineert met gameplay voor één speler of samenwerkende spelers. Marvel’s Avengers wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics® in samenwerking met Eidos-Montréal™, Crystal Northwest™ en Nixxes Software, en verschijnt op 15 mei voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief Xbox One X, Stadia en pc.

Marvel’s Avengers nodigt spelers uit om hun superhelddromen te verwezenlijken. In deze definitieve game-beleving van Avengers komen uitmuntende verhaalvertelling en een immer groeiend universum samen. Benut buitengewone vaardigheden, maak aanpassingen aan je steeds grotere groep helden, vorm teams van vier spelers en verdedig de aarde tegen escalerende dreigingen.

Marvel’s Avengers begint op A-Day, wanneer Captain America, Iron Man, the Hulk, Black Widow en Thor een hi-tech hoofdkwartier van de Avengers in San Francisco openen – inclusief de onthulling van hun eigen helicarrier die wordt aangedreven door een experimentele energiebron. Het festijn neemt een dodelijke wending wanneer een rampzalig ongeluk leidt tot massale vernietiging. Wanneer de Avengers de schuld krijgen van de tragedie, gaan ze uit elkaar. Vijf jaar later zijn alle superhelden verboden. Maar wanneer de wereld in gevaar is, schuilt de enige hoop in het herenigen van de machtigste helden op aarde. Bekijk hier de onthullingstrailer van Marvel’s Avengers

“Crystal Dynamics is een van de meest getalenteerde en gerespecteerde game-ontwikkelingsstudio’s in de industrie en we zijn bijzonder enthousiast over hun ambitieuze visie voor Marvel’s Avengers,” aldus Jay Ong, EVP, Head of Games bij Marvel Entertainment. “Onze fans zullen smullen van deze authentieke, innovatieve, nooit eerder vertoonde kijk op onze helden, inclusief een verhaal dat een belangrijke rol speelt in Marvels storytelling. Deze game is de toekomst voor de Avengers. “

“Als superfans is het werken met Marvel en deze personages een droom die uitkomt en we zijn verheugd om Marvel’s Avengers eindelijk aan de wereld te kunnen tonen”, aldus Scot Amos, studiohoofd bij Crystal Dynamics. “Dit is onze originele versie van deze iconische superhelden. Door de gecombineerde ervaring van onze bedrijven te benutten voor epische action-adventure storytelling, bouwen we aan een universum waar fans zich nog jarenlang in kunnen onderdompelen. “

Marvel’s Avengers heeft een filmachtig verhaal, verrijkt met de spectaculaire actie waar Crystal Dynamics om bekend staat. Met regelmatige content-updates, neemt de game spelers mee op een epische reis die zich uitstrekt over meerdere jaren.

“We hebben de beste ontwikkelaars uit de hele industrie verzameld om spelers een onvergetelijke reis te bezorgen,” zegt Ron Rosenberg, studiohoofd bij Crystal Dynamics. “Om elke speler een werkelijk heroïsche ervaring te garanderen, maken we bekend dat ons verhaal zich over meerdere jaren zal uitstrekken, zonder loot boxes of pay-to-win-scenario’s. Elke nieuwe Super Hero en regio wordt zonder extra kosten geleverd aan spelers die de core game bezitten. Dit is nog maar het begin van wat we voor onze fans in petto hebben.”

Square Enix is ook verheugd om een wereldwijde samenwerking met PlayStation aan te kondigen en zal binnenkort meer details over verrassingen voor PlayStation-spelers delen.

Spelers van over de hele wereld kunnen hun reis in Marvel’s Avengers beginnen op 15 mei 2020.