Home Nieuws Gaming Nieuws Final Fantasy VII Remake verschijnt op 3 maart voor PlayStation®4

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 3 maart voor PlayStation®4

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de spectaculaire nieuwe versie van een van de meest visionaire games ooit, FINAL FANTASY® VII REMAKE, op 3 maart 2020 beschikbaar komt voor het PlayStation®4 computer entertainmentsysteem.

Bekijk hier de gloednieuwe FINAL FANTASY VII REMAKE-trailer die debuteerde tijdens het FINAL FANTASY VII A Symphonic Reunion-concert: zie hieronder

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe, uitgebreide versie van de legendarische RPG, gemaakt voor het publiek van vandaag. In de game gaat de wereld gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere, monopolistische corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. In de uitgestrekte stad Midgar komt een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt in verzet. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra’s elitaire SOLDIER-eenheid, verleent als huursoldaat zijn diensten aan de groep, onbewust van de epische consequenties die dit voor hem zal hebben.

Naast de releasedatum werd tijdens het FINAL FANTASY VII – A Symphonic Reunion-concert in het Dolby Theater in Los Angeles ook nieuwe key-art onthuld van de grote vijand uit de game, Sephiroth, met op de achtergrond de brandende skyline van Midgar.

FINAL FANTASY VII REMAKE komt op 3 maart 2020 beschikbaar voor het PlayStation®4-systeem. Ga voor meer informatie naar: https://ffvii-remake.square-enix-games.com/en-gb