Home TV Nieuws TV BE Netflix onthult trailer van Marokkaans-Belgische tragikomedie Grond

Netflix onthult trailer van Marokkaans-Belgische tragikomedie Grond

0
Netflix onthult trailer van Marokkaans-Belgische tragikomedie Grond
©Netflix

Netflix geeft vandaag de trailer vrij van de Marokkaans-Belgische tragikomedie Grond. De achtdelige serie van het veelbelovende regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah is vanaf 17 maart wereldwijd te zien op Netflix.

Over Grond

Wie als moslim in België komt te overlijden, belast zijn nabestaanden met een groot dilemma: waar moet hij of zij begraven worden? In België of in Marokko? Wanneer Ismael (Yassine Ouaich) het repatriëringsbedrijf van zijn vader overneemt, lijkt hij dé oplossing voor het probleem te hebben gevonden: de heilige grond in Marokko naar België halen. Een even eenvoudig als geniaal idee, maar zonder het te beseffen haalt hij hiermee een hoop problemen op zijn hals.

De cast bestaat uit onder anderen Yassine Ouaich (Ismael), Ward Kerremans (Jean-Baptiste), Ahlaam Teghadouini (Nadia), Saïd Boumazoughe (Rachid), Ben Hamidou (Omar), Charlotte de Bruyne (Alizée), Tom Vermeir (Brahim), Mourade Zeguendi (Imam), Reinhilde Decleir (Rozanne), Barbara Sarafian (Marilou), Dries Heyneman (Mario), Emilie de Roo (Vanessa), Wannes Cappelle (Geert Wellens) en Esma Abouzahra (Souad). 

Schrijvers: Zouzou Ben Chikha, Wannes Cappelle, Dries Heyneman

Regie: Adil El Arbi, Bilall Fallah, Mathieu Mortelmans

Executive producers: Annika Schmidt

Co-Producer: Fleur Winters

Productiehuis: Lumière

Grond is vanaf 17 maart wereldwijd beschikbaar op Netflix

Bron en foto: ©Netflix