Home TV Nieuws TV BE FAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje

FAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje

In de zomer van 2018 is een meisje van 14 jaar uit Hasselt verkracht toen ze aan het joggen was. Het heeft zes maanden geduurd voor het kind er voor het eerst over durfde te praten. Uiteindelijk is ze samen met haar moeder aangifte gaan doen. Alle sporen in het onderzoek lopen momenteel dood, maar het meisje kan wel een heel goede beschrijving geven van de dader. Politie en parket in Limburg rekenen nu op de hulp van kijkers van FAROEK. Ze roepen op om het getuigenis van het meisje zoveel mogelijk te delen. Want hoe meer mensen dit zien, hoe groter de kans op het vinden van de dader.

Naar aanleiding van de oproep van het federaal parket vorige week over de saboteur in de kerncentrale van Doel 4, zijn nu al 64 tips binnengekomen. De meeste zijn van kijkers die de man op de robotfoto denken te herkennen. Alle tips worden nu grondig onderzocht door de federale politie. Hopelijk komt er zo binnenkort een doorbraak.

 Verder in FAROEK:

-Een overvaller gaat aan de haal met 3.000 euro uit de kassa van een gokkantoor in Kortenberg.

-Een man die net uit het ziekenhuis van Geraardsbergen komt, wordt door twee oplichters aangesproken en bestolen.  

-Politie en parket in West-Vlaanderen heropenen een cold case en vragen tips over de vermiste Ringo Deman.

-Inbrekers roven een volledige penthouse in Antwerpen leeg terwijl de bewoners op vakantie zijn. De buit bedraagt meer dan 100.000 euro.

VTM is ook online live te bekijken voor Nederlanders

Opsporingsprogramma met Faroek Özgünes vanavond om 21.45 bij VTM