Home Games Ervaar het grootste voedselgevecht van je leven in PvZ: De strijd om...

Ervaar het grootste voedselgevecht van je leven in PvZ: De strijd om Neighborville

Het wordt feest in Neighborville, want EA en PopCap lanceren vandaag de Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition-bundel voor de feestdagen. De bundel bevat de volledige game, en de Season’s Eatingz Edition bevat een aantal voorwerpen met een speciaal thema voor de feestdagen, zoals: 

  • Superzeldzaam Wikkelmaïs-kostuum voor Kolonel Maïs
  • Superzeldzaam Bergafwaartse-glijder-kostuum voor Elektrodanser
  • Feestelijke beukers
  • Feestelijke overwinningsplaat

De Plants vs. Zombies: De strijd om Neighborville Season’s Eatingz Edition kan digitaal worden aangeschaft voor € 49,99 en bevat het volledige spel en content voor de feestdagen. Voor fans die het spel al hebben, kan de Season’s Eatingz Upgrade worden aangeschaft voor € 9,99 om toegang te krijgen tot alle feestelijke content. Voor meer details kun je de website hier bezoeken. 

Maar wacht, we zijn één ding vergeten! Het voedselgevecht-festival is nu live en de sociale hub Prettig Park is volledig versierd met voedselpracht en praal. Spelers kunnen de prijzenkaart van het voedselgevecht bereiken via de tent van Feestmuts bij het multiplayer-portaal en voorwerpen als emoji’s, gebaren, kostuums en meer verdienen. Spelers die tot de helft komen op de kaart, verdienen het superzeldzame sprinkelkostuum voor de wetenschapper, en spelers die het festival geheel voltooien, verdienen de legendarisch Kattenhoed.

Vorig artikelFAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje
Volgend artikelMeet Sjopper-Kees van fatboy!