Home Nieuws Uitgaan Nieuws De ID&T-groep neemt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes

De ID&T-groep neemt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes

Vunzige Deuntjes is in 2011 opgericht en van een clubavond uitgegroeid tot een evenementenorganisatie met 10 festivals, 120 clubavonden en meer dan 200.000 bezoekers per jaar. Onder de festivals van VD Events vallen onder meer Vunzige Deuntjes Festival, Parels van de Stad en By The Creek.

ID&T en Vunzige Deuntjes werken al jarenlang nauw samen middels de succesvolle stagehosting van Vunzige Deuntjes op Mysteryland. Op basis hiervan hebben de partijen besloten om de samenwerking te intensiveren met als doel om het bestaande merkenportfolio van Vunzige Deuntjes uit te bouwen. Arend Wortmann en Thomas Gurney-Champion, beiden partners in Vunzige Deuntjes, zullen de dagelijkse leiding van Stacey overnemen.

Wouter Tavecchio, CEO van de ID&T-groep: “Het urban-segment is de laatste jaren explosief gegroeid in het festivallandschap. Wij volgen Vunzige Deuntjes al geruime tijd en zijn onder de indruk van het sterke portfolio en de onderscheidende marktpositie die zij in relatief korte tijd in een competitieve festivalmarkt hebben weten te realiseren. Net als ID&T stelt Vunzige Deuntjes concept en kwaliteit voorop om hun doelgroep te voorzien van de beste feesten. We kijken er naar uit om samen het merk de komende jaren verder uit te bouwen.

Stacey Dijkstra, oprichter van Vunzige Deuntjes: “Ik heb 9 jaar lang met fantastische mensen mogen bouwen aan een kleurrijk nachtleven met meer diversiteit, toegankelijkheid en urban music op festival- en clubgebied. Dat is gelukt, Vunzige Deuntjes heeft zijn stempel op het huidige festivalklimaat en nachtleven gedrukt. Nu ben ik toe aan een nieuwe reis en des te mooier vind ik het om het stokje over te dragen aan de partij die voor mij ooit een inspiratiebron is geweest: ID&T. Ik ben ervan overtuigd dat zij de juiste partij zijn om het bedrijf verder te brengen, onze idealen op de juiste manier voort te zetten en daarmee te zorgen dat zoveel mogelijk mensen genieten van elkaar en van het leven. Dat is en was de visie van Vunzige Deuntjes en dat zal zo blijven.”

Vorig artikelPlayStation Now™ voegt deze maand Persona 5, Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight toe aan streamingservice
Volgend artikelFAROEK zoekt verkrachter van 14-jarig meisje
Ik ben de eigenaar van Planetzone