Home Nieuws TV Nieuws Reacher, Time Is Up en Phat Tuesdays vanaf 4 februari, te...

Reacher, Time Is Up en Phat Tuesdays vanaf 4 februari, te zien op Prime Video

Reacher

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

Time is up

Vivien en Roy zijn twee tieners die sterk twee verschillende persoonlijkheden lijken te hebben. Vivien is een getalenteerde studente met een passie voor natuurkunde die graag een plaats wil bemachtigen op een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Ze leeft haar leven als een wiskundige formule en dit drijft haar ertoe haar eigen geluk te zien als iets dat moet worden uitgesteld tot in de toekomst. Roy is een jongeman met problemen, gekweld door een jeugdtrauma dat hem onophoudelijk lijkt te achtervolgen, waardoor zijn dromen voortdurend in rook opgaan. Maar zelfs exacte wetenschappen hebben hun variabelen en zoals altijd slaagt het leven erin om gebeurtenissen op verrassende en onverwachte manieren met elkaar te verweven.

©Prime Video

Phat Tuesdays

Phat Tuesdays vertelt het ongelofelijke verhaal van hoe Guy Torry bergen verzet heeft om een volledig zwarte comedy avond te lanceren in The Comedy Store. Wat begon als een experiment in Los Angeles veranderde in een niet te missen, hilarische ervaring, die zwarte stemmen de kans gaf om op het podium te staan.

Bron en foto: ©Prime Video

Vorig artikelDe Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is nu verkrijgbaar
Volgend artikel[Video] The Masked Singer verrast opnieuw: na het coole Konijn verschijnt ook koele IJskoning