Home Nieuws Sport Nieuws Populair autosportprogramma GP Magazine verhuist naar Veronica

Populair autosportprogramma GP Magazine verhuist naar Veronica

© Mick Kok

Het bekendste autosportprogramma van Nederland, GP Magazine, keert terug met een gloednieuw seizoen: bij Veronica. In Veronica GP Magazine krijgt vaste host Mark Koense versterking van autofanaat, journalist en presentator Bas van Werven. Samen ontvangen ze elke week Nederlandse grootheden uit de autosport. Nieuw dit seizoen is de TinQ Track Challenge, waarin BN’ers tegen elkaar racen in een 400 pk sterke Porsche. Veronica GP Magazine is vanaf zaterdag 2 december om 18.00 uur wekelijks te zien op Veronica.

In Veronica GP Magazine bespreken Mark en Bas elke week de Formule 1 en andere disciplines uit de autosport met spraakmakende gasten uit de racewereld. Daarnaast duiken Mark en Bas in de historie van beroemde races en genieten kijkers van boeiende reportages over de autosport. Met scherpe meningen, pure passie, mooie verhalen en snelle grappen. De gasten die aanschuiven zijn onder anderen (voormalig) autocoureurs en F1-analisten Christijan Albers, Jan Lammers en Tom Coronel. Ook coureurs Kevin Abbring, Nicky Catsburg en racefamilie Toine, Loris en Liam Hezemans geven hun mening over de ontwikkelingen binnen de Grand Prix.

TinQ Track Challenge
Een nieuw onderdeel dit seizoen is de TinQ Track Challenge, waarin BN’ers tegen elkaar racen in een 400 pk sterke Porsche. De BN’ers die uit hun comfortzone stappen en de strijd aangaan zijn presentatrice Airen Mylene, dj Sunnery James, presentatrice Sandra Schuurhof, zangeres Do van Hulst, sportjournalist Samantha van Wijk, presentator Dennis van der Geest, muziekproducent Ronald Molendijk en schaatser Hein Otterspeer. Ook Veronica GP Magazine-presentatoren Mark en Bas verschijnen zelf aan de start en doen een gooi naar de overwinning.

Veronica GP Magazine is vanaf zaterdag 2 december om 18.00 uur wekelijks te zien bij Veronica

Bron: Veronica Foto © Mick Kok