Home Nieuws TV Nieuws Nieuw bij FOX: glitter, glamour en royalty met ‘The Royals’

Nieuw bij FOX: glitter, glamour en royalty met ‘The Royals’

Vanaf 20 mei ben je elke woensdagavond bij FOX aan het juiste adres voor een flinke dosis glitter, glamour, gossip en royalty. The Royals is een eigentijds drama over een fictieve Britse koninklijke familie die in een wereld van weelde, lust, schandelen en vorstelijke traditie leeft en al hun wensen vervuld ziet gaan. Maar dat leven heeft ook een prijskaartje met veel verplichtingen en strenge publieke controle…

Na de dood van zijn broer wordt prins Liam (William Moseley) niet alleen troonopvolger, alle spotlights zijn plots op hem gericht.  Wanneer koning Simon (Vincent Regan) aankondigt dat hij overweegt de monarchie af te schaffen, doet de manipulatieve koningin Helena (Elizabeth Hurley) er alles aan om aan de macht te blijven.

In de serie schitteren ook Alexandra Park als prinses Eleanor, Merritt Patterson als Ophelia, Jake Maskall als Cyrus, Hatty Preston als prinses Maribel, Lydia Rose Bewley als prinses Penelope, Tom Austen als bodyguard Jasper, Ukweli Roach als bodyguard Marcus en Sophie Colquhoun als Gemma. 

Vanaf 20 mei elke woensdag een dubbele aflevering om 20.35 uur
op FOX bij Telenet kanaal 13, Orange kanaal 15 en Proximus kanaal 65

Bron © Disney