Home Nieuws TV Nieuws Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren compleet vernieuwde editie van Temptation Island

Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteren compleet vernieuwde editie van Temptation Island

Monica Geuze en Kaj Gorgels zijn de presentatoren van een geheel vernieuwd seizoen ‘Temptation Island: Love or Leave.’ Na het succes van ‘Temptation Island’ en ‘Temptation Island: VIPS’, komt Videoland dit najaar met een compleet vernieuwde editie. In ‘Temptation Island: Love or Leave’ is de vraag niet of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware zijn. Het presentatieduo zit momenteel in Italië voor opnamen. Vanaf november is ‘Temptation Island: Love or Leave’ uitsluitend te zien bij Videoland.

Presentatrice Monica Geuze: “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van ‘Temptation Island’ en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren. We zitten momenteel in Italië voor opnamen en alles ziet er zó mooi en romantisch uit. Ik heb er enorm veel zin in!”

Presentator Kaj Gorgels: “Het is geweldig om dit nieuwe seizoen met Monica te presenteren. We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan. Dit is er ook eentje voor in de boeken, omdat het een totaal nieuw concept is. Er is een hele nieuwe rol voor de singles. In de vorige ‘Temptation Island’ versies waren het de verleiders die een relatie moesten proberen uit elkaar te drijven; nu zijn het singles die zelf ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.”

Over Temptation Island: Love or Leave
‘Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?’ is de grote vraag in de vernieuwde editie van ‘Temptation Island: Love or Leave.’ De koppels geven elkaar aan de start de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Deze keer geen verleiders maar vrijgezellen op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Voor een persoonlijke boodschap van Monica en Kaj, klik hier. 

‘Temptation Island: Love or Leave’ wordt geproduceerd door Zodiak Nederland BV en is vanaf november bij Videoland te zien. In totaal zijn er 13 afleveringen (start met 2 afleveringen, daarna wekelijks 1 aflevering).

Bron © RTL Videoland

Vorig artikelTyphoon met Paskal Jakobsen te horen op ‘Walnootboom’
Volgend artikelRocket Arena Runaway Megadon-evenement nu live
Ik ben de eigenaar van Planetzone