Home Muziek Typhoon met Paskal Jakobsen te horen op ‘Walnootboom’

Typhoon met Paskal Jakobsen te horen op ‘Walnootboom’

Typhoon en BLØF kunnen het van oudsher goed vinden samen. Zo brachten zij enkele jaren terug de samenwerking ‘Wereld Van Verschil’ uit en coverden gezamenlijk Thé Lau’s ‘Iedereen Is Van De Wereld’ live in o.a. de Ziggo Dome. In opvolging van deze vruchtbare connectie verschijnt vandaag de nieuwe single ‘Walnootboom’ in samenwerking met Paskal Jakobsen. Een ingetogen, maar krachtig lied over jong zijn, volwassen worden, zelfliefde en acceptatie. Het is na ‘Ogen Dicht’ en ‘Alles Is Gezegend’ de derde single afkomstig van Typhoon’s langverwachte aanstaande album Lichthuis, dat dit najaar zal verschijnen en megasucces Lobi Da Basi opvolgt. 

Vanavond waren Typhoon en Paskal te gast bij De Vooravond op NPO1 waar ze het nummer voor het eerst live speelden. Op donderdagochtend zijn ze te gast bij de ochtendshow op Radio 2. De bijbehorende videoclip is in aantocht en verschijnt volgende week.
 “Ik ben zo blij dat dit nummer is uitgekomen, het voelt als een kado aan mezelf en anderen na zo’n lange weg naar de plaat toe. Paskal brengt het voor mij helemaal thuis, zoals altijd. Een voorrecht om weer met hem te mogen werken.”
– Typhoon

Bron © Topnotch