Home TV Nieuws TV BE Find your voice, bekijk de officiële trailer van Amy Poehler’s Moxie

Find your voice, bekijk de officiële trailer van Amy Poehler’s Moxie

Vivian (Hadley Robinson) is een introvert meisje dat graag op de achtergrond blijft en liever niet te veel opvalt op school. Maar wanneer een nieuwe klasgenote (Alycia Pascual-Peña) zich uitspreekt tegen het onacceptabele gedrag van een aantal (mannelijke) mede-scholieren, realiseert Vivian zich dat ze er ook helemaal klaar mee is.

Geïnspireerd door haar moeder’s (Amy Poehler) rebelse verleden maakt Vivian een pamflet, genaamd Moxie, waarin ze vooroordelen en wangedrag aan de kaak stelt. Hiermee wakkert ze onverwacht een beweging aan. Als middelpunt van een beginnende revolutie gaat Vivian een bondgenootschap aan met jonge vrouwen en andere medestanders, dat de kliekjes en clubjes op haar school overstijgt. Samen vinden ze langzaam maar zeker hun weg langs alle hoogte- en dieptepunten van het middelbare schoolleven.

Moxie is geregisseerd door Amy Phoeler en gebaseerd op het verhaal van Jennifer Mathieu. In de film zijn ook rollen weggelegd voor Lauren Tsai, Patrick Schwarzenegger, Nico Hiraga, Sydney Park, Josephine Langford, Clark Gregg, Josie Totah, Anjelika Washington, Charlie Hall, Sabrina Haskett, Ike Barinholtz en Marcia Gay Harden.

Moxie is wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix vanaf 3 maart

Bron © Netflix

Vorig artikelPrime Video komt met FC Bayern München docu
Volgend artikelOok Fortuna Sittard haalt Griekse aanvaller
Ik ben de eigenaar van Planetzone