Home Nieuws TV Nieuws Voorproefje Orange is the New Black seizoen 7

Voorproefje Orange is the New Black seizoen 7

Ben jij een echte ‘Orange is the New Black’ fan? Dan kan ik je vast blij maken met een trailer die vandaag door Netflix is gepubliceerd. Zo krijg je alvast een voorproef van wat er in seizoen 7 gaat gebeuren.

De trailer is overigens niet het enige coole wat Netflix met jullie wil delen. Zij hebben namelijk ook een bijzonder artwork gedeeld. De trailer en het bijzondere artwork kan je hieronder bekijken.

https://d15k2d11r6t6rl.cloudfront.net/public/users/Integrators/a0a42ab5-3cb9-4912-84b7-3c6e47330d5c/smart-pr-4/Netflix/OITNB_S7_Vertical_Main.jpg
Vorig artikelKinepolis start voorverkoop van nieuwe live action Disneyfilm The Lion King
Volgend artikelVrouw bevalt tijdens concert P!nk
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!