Home Muziek Vrouw bevalt tijdens concert P!nk

Vrouw bevalt tijdens concert P!nk

©Alex Hockett, foto ter illustratie

Sta je lekker mee te blerren met het nummer ‘Get This Party Started’ op het concert van P!nk, moet je ineens bevallen…

Dat gebeurde bij Britse Denise Jones. Ze werd direct door twee dienstdoende artsen uit het publiek gehaald. Zij zagen direct dat ze moest bevallen. De artsen brachten haar naar de EHBO. Er was geen tijd om Jones in een ziekenhuis te laten bevallen.

Andere naam gekregen

“Ik ben nog steeds in shock en baal ook wel een beetje dat ik het concert heb gemist,” grapte Denise. “Maar ik kan niet gelukkiger zijn dan ik nu ben. Oorspronkelijk zouden we haar Dolly Louise noemen, maar omdat ze tijdens het optreden is geboren hebben we haar Dolly Pink genoemd.”

Vorig artikelVoorproefje Orange is the New Black seizoen 7
Volgend artikel[Review] Days Gone
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!