Home Film nieuws Films NL Kinepolis start voorverkoop van nieuwe live action Disneyfilm The Lion King

Kinepolis start voorverkoop van nieuwe live action Disneyfilm The Lion King

THE LION KING - Featuring the voices of John Oliver as Zazu, and JD McCrary as Young Simba, Disney's "The Lion King" is directed by Jon Favreau. In theaters July 19, 2019...© 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Kinepolis start de voorverkoop van de gloednieuwe Live Action Disneyfilm The Lion King. In deze spectaculaire film van regisseur Jon Favreau reis je naar de Afrikaanse savanne, waar verraad en vriendschap strijden om Pride Rock. Bij Kinepolis kijk je deze release in het beste beeld en geluid én als een van de eersten van Nederland, want in de nacht van 16 op 17 juli is er een speciale nachtpremière. Bemachtig nu je ticket!

Zittend in de ruime stoelen van Kinepolis voel je je de koning te rijk. Een betere plek kun je je niet wensen om The Lion King te beleven! De geliefde personages zijn met baanbrekende filmtechnieken tot leven gebracht en hun stemmen worden vertolkt door een flinke sterrencast met o.a. Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa.

Bekend verhaal in een nieuw jasje
Net als in de wereldberoemde animatiefilm uit 1994 draait deze live action film om Simba, die letterlijk en figuurlijk in zijn rol als Koning der dieren groeit. Oom Scar is – in tegenstelling tot de rest van het Koninkrijk – niet blij met de komst van de jonge welp. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba’s verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zoekt Simba uit hoe hij kan terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Speciale nachtpremière
Vanaf 17 juli is The Lion King in alle Kinepolis-bioscopen te beleven. In een aantal theaters kun je op 17 juli om 00:01 uur zelfs naar een speciale nachtpremière om de film als een van de eersten in Nederland te zien. Scoor nu je tickets via kinepolis.nl/lionking en kijk je ogen uit bij Kinepolis!

Praktische info:

  • Wat: The Lion King
  • Wanneer: Vanaf 17 juli in de bioscoop. Voorverkoop start op maandag 24 juni om 15:00 uur.
  • Speelduur: 118 min.
  • Ticketprijs: Reguliere ticketprijs

Te zien in alle Kinepolis-bioscopen. De speciale nachtpremière beleef je in Kinepolis Dordrecht, Enschede, Hoofddorp, Jaarbeurs Utrecht en Den Bosch