Home Nieuws Film nieuws Dit is gewoon Random Shit!

Dit is gewoon Random Shit!

Wat gebeurt er als je Steffen & Flip de volledige vrijheid geeft?

Wat krijg je als je succesvolle komediemakers Steffen Haars en Flip van der Kuil (o.a. New Kids en Ron Goossens, Low Budget Stuntman) met vijf komedieregisseurs de creatieve vrijheid geeft voor een nieuwe serie? Letterlijk: Random Shit. Videolandserie Random Shit is een nieuwe komedieserie met Henry van Loon in de hoofdrol, die 21 verschillende rollen speelt. In de serie wordt Henry uitgenodigd op het hoofdkantoor om een hitserie met zichzelf in de hoofdrol te bedenken om ‘zinkend schip’ Videoland te redden, terwijl de humorloze Videoland-directeur Gerard (Ruben van der Meer) zich van kant dreigt te maken. In acht afleveringen, geregisseerd door verschillende uitgesproken Nederlandse komedieregisseurs, zie je de meest grove, verrassende, lompe, grappige, uitbundige sketches en verhalen. Random Shit is vanaf 18 april alleen te zien bij Videoland. 

#randomshit

Eigen shows, diverse filmrollen, De Luizenmoeder; comedian Henry van Loon is razend populair. Een Original Serie met Henry in de hoofdrol is precies wat ‘zinkend schip’ Videoland kan redden van de ondergang. Henry belandt in een brainstorm voor zijn eigen hitserie en wordt gedwongen al zijn ideeën te pitchen, terwijl de humorloze Videoland-directeur Gerard zich van kant dreigt te maken. Puppies tegen de muur, de kutste New Kids-typetjes, zwangere vrouwen betasten, iemand van een trap laten flikkeren; allemaal waardeloze, grensoverschrijdende ideeën.

Alle ideeën uit Henry’s pitch zijn gemaakt door verschillende uitgesproken Nederlandse komediemakers; Michiel ten Horn (Aanmodderfakker), Max Porcelijn (Plan C), Flip van der Kuil & Stephan Miras, Steffen Haars, Maurice Trouwborst en Teemong (De Fresku & Teemong show). Alles onder de vlag van New Kids-makers Steffen & Flip. Waar je Random Shit kan bekijken? ‘Op Videoland…waar anders?’

Random Shit 
is created by Steffen & Flip en geproduceerd door producer Maarten Swart voor Kaap Holland Series en executive producers Steffen Haars & Flip van der Kuil van Wet Blanket in opdracht van Videoland.  

Vorig artikelGruwelen met Stephen King-verfilming ‘Pet Sematary’ tijdens Kinepolis Horror Night
Volgend artikelJapanse rijstballen eten, actiehelden ontmoeten en je superheldeskills oefenen tijdens FACTS