Home Nieuws TV Nieuws Armando (26) werd zomaar doodgestoken: beelden verdachte vanavond in Opsporing Verzocht

Armando (26) werd zomaar doodgestoken: beelden verdachte vanavond in Opsporing Verzocht

© Elvin Boer

Vanavond toont de politie in het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht beelden van de verdachte van een fataal steekincident dat op donderdag 18 februari in Rijswijk plaatsvond. Rond 13.00 uur werd de 26-jarige Armando Balkaran in het Julianapark aangevallen en in zijn rug gestoken.

Armando liep in het mooie lenteweer even een ommetje in het drukbezochte park en is vermoedelijk een willekeurig slachtoffer van de nog altijd voortvluchtige dader. De politie hoopt deze man snel op te kunnen pakken met tips van de kijkers. Op de beelden is goed te zien dat de dader een afwijkend loopje heeft.

Realityster Amanda Balk en dochter (7) bedreigd: daders op beeld
Op 7 januari werd in Amsterdam IJburg een woningoverval gepleegd door een nep-bezorger en een handlanger. Slachtoffer Amanda Balk vertelt vanavond in de uitzending hoe de daders haar mishandelden. Uiteindelijk verstopte ze in een kast waarin haar 7-jarige dochter zich verborgen hield. Er zijn bewakingsbeelden van de daders.

Coldcase in Doetinchem: wie doodde onschuldige baby in 2006?
De politie probeert er alles aan te doen om te achterhalen wat het verhaal is achter de dood van Sem Vijverberg. Het lichaampje van de pasgeboren baby werd in januari 2006 gevonden door drie spelende kinderen in park Kapperskolk. Zijn lichaampje zat vastgevroren in het ijs.

Uit sectie bleek dat hij door fors geweld om het leven is gekomen. Een van de kinderen die hem vond gaf hem de naam Sem Vijverberg. Vijftien jaar later probeert de politie met de campagne ‘het is nooit te laat om te praten’ mensen te bereiken die vermoeden wie de ouders van de baby zijn, wie hem achterliet en om het leven bracht. Er is een beloning in het onderzoek van 15.000 euro.


Opsporing Verzocht, vanavond om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1 

Bron © AvroTros foto foto © Elvin Boer