Home Fashion Xavi Simons versterkt PUMA als nieuw gezicht van de iconische KING-franchise

Xavi Simons versterkt PUMA als nieuw gezicht van de iconische KING-franchise

© Puma

De aankondiging die Xavi Simons maandag middag op zijn instagram deed ging helemaal niet over PSV, PSG of RB leipzig maar over de samenwerking met PUMA

Sportbedrijf PUMA heeft een exclusieve samenwerking aangekondigd met de Nederlandse Xavi Simons, die het nieuwe gezicht zal worden van de legendarische KING-voetbalschoenen. Met zijn ongekende talent en charisma treedt Xavi in de voetsporen van voetbalgrootheden zoals Johan Cruyff, Maradona, Eusébio en Pelé.

Op slechts 17-jarige leeftijd maakte Xavi zijn professionele debuut bij de Franse club, Paris Saint Germain. En nu, op zijn 20e, heeft hij zijn krachten gebundeld met PUMA om de KING te belichamen. Met indrukwekkende statistieken van 24 doelpunten en 13 assists in 34 wedstrijden voor PSV Eindhoven afgelopen seizoen, heeft Xavi al een stempel gedrukt op het Europese voetbal. Hij heeft al deelgenomen aan de UEFA Champions League en heeft vijf wedstrijden gespeeld voor het Nederlands elftal, waaronder het recente FIFA Wereldkampioenschap 2022.

Xavi Simons representeert de essentie van de PUMA KING: zijn spel is een meesterlijke controle over het veld. Xavi spreekt enthousiast over zijn toetreding tot de PUMA-familie en zijn ambities voor de toekomst: 

“PUMA is een merk met een rijke voetbalgeschiedenis, dat altijd aan de top van de industrie staat. Spelers als Johan Cruyff en Maradona hebben de PUMA KING gedragen, wat deze schoenen iconisch maakt. Het is een grote eer om deel uit te maken van deze nieuwe generatie. Ik kijk er enorm naar uit om aan het nieuwe seizoen te beginnen en mijn eigen stempel er op te mogen drukken. Er is zoveel dat ik wil bereiken in mijn carrière en ik ben klaar om mijn eigen geschiedenis te schrijven.”

Hij voegde eraan toe: “PUMA is niet alleen een merk dat bekend staat om voetbal, maar heeft ook een geweldige aantrekkingskracht op het gebied van mode. We hebben veelbelovende plannen en ik ben verheugd dat PUMA mij tijdens deze reis zal ondersteunen.”Johan Adamsson, Global Director of Sports Marketing and Sports Licensing bij PUMA, verklaarde: “We zijn ontzettend verheugd dat we een samenwerking zijn aangegaan met een speler van zijn kaliber op zo’n jonge leeftijd. Xavi Simons wordt al jarenlang bewonderd in de voetbalwereld en we geloven dat zijn talent nog jaren zal blijven groeien. Op zijn 20e heeft Xavi al bewezen een van Europa’s topvoetballers te zijn, en we kijken er naar uit om hem te ondersteunen op zijn weg naar grootsheid.”

Bron en foto © Puma