Home Nieuws Sport Nieuws VVV-Venlo legt keeper Bram Verbong langer vast

VVV-Venlo legt keeper Bram Verbong langer vast

Keeper Bram Verbong verlengt zijn contract bij de Venlose club. De geboren
Grubbenvorstenaar zet zijn handtekening onder een tweejarige overeenkomst, die hem aan de club verbind tot 1 juli 2023.

De 21-jarige Verbong doorliep de jeugdopleiding van de Venlose club en sloot in juli 2018 aan bij de selectie van het eerste elftal. In mei 2019 tekende hij zijn eerste profcontract voor twee seizoenen. Daar komt nu derhalve een verlenging bovenop.

Technisch Manager Stan Valckx: “Met Bram hebben we een jongen uit de regio die via onze eigen jeugdopleiding bij het eerste elftal is beland. Bram is een jongen die ontwikkeling laat zien, die weet wat hij wil en wat er van hem gevraagd wordt als keeper. Het is niet altijd gemakkelijk op een keeperspositie, aangezien er maar één basisplek onder de lat weggelegd is. Bram is echter zeer gedreven en wil altijd het beste uit zichzelf halen. Wij zijn zeer tevreden over hem.”

Verbong zelf vult aan: “Ik ben ontzettend blij met mijn contractverlenging. Ik heb
natuurlijk best een moeilijke periode meegemaakt, toen ik in de voorbereiding op seizoen 2019-2020 een hoofdblessure opliep. Ik heb hard gewerkt aan mijn herstel en ben sterker teruggekomen. Ik zie deze verlenging mede als een beloning daarvan. Dat motiveert me enorm richting de toekomst.”

Bron en foto © VVV-Venlo