Home Nieuws Sport Nieuws PSV verlengt contract Mauro Junior

PSV verlengt contract Mauro Junior

Mauro Junior heeft zijn contract bij PSV verlengd. De multifunctionele Braziliaan ondertekende in het Philips Stadion een nieuwe PSV-verbintenis, die loopt tot de zomer van 2025.

De 22-jarige Braziliaan begint deze zomer aan zijn vijfde jaar als voetballer in Nederland. Directeur Voetbalzaken John de Jong over het nieuwe contract van Mauro Junior: “We hebben wederom een zelf opgeleide speler langdurig aan de club geboden en daar ben ik erg blij mee. Mauro is na een lang en intensief scoutings- en opleidingstraject tot een kernspeler van de A-selectie uitgegroeid. Dat is hoe we het graag zien met jongens uit het buitenland die kiezen voor de opleiding van PSV. We zijn heel tevreden met zijn ontwikkeling en denken dat hij de komende seizoenen nieuwe stappen kan zetten.”

PSV is momenteel op trainingskamp in Duitsland en speelt tegen onder meer SC Delbrucker en VFL Osnabruck waarna men nog in Eindhoven een vriendschappelijke wedstrijd speelt tegen het Griekse PAOK Saloniki en vervolgens zich op moet maken tegen het Turkse Galatasaray in de voorrondens van de Champions League.

Bron en foto © PSV