Home Entertainment Voorbereiding huldiging Feyenoord op de Coolsingel

Voorbereiding huldiging Feyenoord op de Coolsingel

© PlanetZone

Duizenden fans verwacht, hoe kun jij het beste daar heen komen?

Het blijft nog even spannend, maar Feyenoord maakt grote kans om landskampioen van de Eredivisie te worden. Als de club zondag 14 mei de landstitel wint, vieren ze dat op maandag 15 mei met een huldiging van de spelers en begeleiders op het stadhuis. Om 12.00 uur staan ze op het balkon om de kampioenschaal aan het legioen te laten zien.

Er worden duizenden Feyenoordfans verwacht. Om alles goed en veilig te laten verlopen voor iedereen worden maatregelen genomen. Feyenoord, politie, RET, het openbaar vervoersbedrijf van Rotterdam, en gemeente zijn hier volop mee bezig. Op www.rotterdam.nl/huldiging-feyenoord is alle informatie over de huldiging te vinden. De vakken op de Coolsingel en Binnenrotte gaan vanaf 09.00 uur open voor het publiek

© PlanetZone

Openbaar vervoer

Huldiging bijwonen? Kom 15 mei wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer. Metroreizigers kunnen uitstappen bij Rotterdam Centraal, Beurs of Blaak. Metrostation Stadhuis is gesloten. Hou www.ret.nl en www.ns.nl voor actuele reisinformatie.
Niet naar de huldiging maar wel naar de stad? Hou rekening met omleidingen, afsluitingen en drukte. Het centrum is beperkt bereikbaar.

Auto

Kijk op https://www.rotterdam.nl/pr-terreinen waar je je auto kunt parkeren en over kunt stappen op het openbaar vervoer.
Check de verkeersmaatregelen op https://rotterdamonderweg.nl/feyenoord-kampioen.

Fiets

Op https://www.rotterdam.nl/fietsparkeren staat een overzicht van openbare fietsparkeerplaatsen.

https://www.rotterdam.nl/huldiging-feyenoord

Bron: Gemeente Rotterdam Foto © PlanetZone

Vorig artikelLuuk de Jong uitgeroepen tot Eredivisie Speler van de Maand april en Santiago Giménez is Johan Cruijff Talent van de Maand
Volgend artikelChris Woerts: “Slot,Giménez en Te Kloese blijven Feyenoord trouw”
Ik ben de eigenaar van Planetzone