Home Nieuws Sport Nieuws Muzikale selectie Huis van Oranje compleet met Rolf Sanchez

[Video] Muzikale selectie Huis van Oranje compleet met Rolf Sanchez

© KNVB

De muzikale line-up van Huis van Oranje is compleet. Zanger Rolf Sanchez is als laatste artiest toegevoegd aan de selectie die in de Johan Cruijff ArenA op dinsdag 25 en vrijdag 29 november zorgt voor een spectaculaire muziekshow rond de WK duels van het Nederlands elftal. De muzikale selectie van Huis van Oranje brengt de fans met een combinatie van eigen nummers en de bekende meezingers in de ultieme Oranjestemming. 

De selectie van Sanchez is vandaag bekend gemaakt in een ludieke video waarin hij met gamer Paskie Rokus een weddenschap aangaat tijdens een potje FIFA23.  

Rolf Sanchez heeft in 2019 zijn grote doorbraak in Nederland als hij samen met Emma Heesters de Nederlands-Spaanse hit Pa Olvidarte scoort. Zijn bekendheid neemt een vlucht als hij in 2020 met Más Más Más de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40 behaalt. “Samen met mijn lieve collega-artiesten en alle Oranjefans gaan we in de Johan Cruijff ArenA het échte WK-gevoel creëren en aansluitend natuurlijk het Nederlands elftal aanmoedigen”, zegt een enthousiaste Rolf Sanchez. “Huis van Oranje belooft een gigantisch spektakel te worden. We gaan er een ‘grande fiësta naranja’ van maken, een groot Oranjefeest, met hopelijk een extra vette afterparty als Nederland ver komt in het toernooi.” 
 
Complete selectie Huis van Oranje 
In Huis van Oranje kunnen alle Oranjefans voorafgaand aan de WK-duels van het Nederlands elftal in de feeststemming komen met een muzikale liveshow. De komst van Sanchez completeert de line-up die verder bestaat uit Flemming, Ronnie Flex, Mart Hoogkamer, Emma Heesters, Typhoon, Diggy Dex, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé. De halftime-show op vrijdag 25 november is in handen van DJ La Fuente, DJ-duo Lucas & Steve verzorgen tijdens de rust van Nederland – Qatar het muzikale rustspektakel. De shows in de Johan Cruijff ArenA worden gehost door Jack van Gelder, Soufiane Touzani en Emma Heesters. 

Kaartverkoop

Hier is de link naar kaartverkoop te vinden: KNVB Tickets 

Bron en foto/video © KNVB