Home Nieuws Film nieuws Trailer Avatar: The Way of Water gelanceerd

Trailer Avatar: The Way of Water gelanceerd

(L-R): Lo’ak and Kiri in 20th Century Studios' AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.
© 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

20th Century Studios heeft vandaag een nieuwe trailer en poster onthuld voor “Avatar: The Way of Water”. De film is James Cameron’s langverwachte, eerste vervolg op zijn Academy Award®-winnende “Avatar”, ’s werelds grootste box-office hit aller tijden.

Om de lancering van de nieuwe trailer en poster voor te vieren wordt vanavond een verbluffende lichtshow van enorme omvang, met highlights uit de film, op de Niagara Falls geprojecteerd.

De film speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van “Avatar” af en vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze leveren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.  De film is geregisseerd door James Cameron en geproduceerd door James Cameron en Jon Landau via Lightstorm Entertainment, met in de hoofdrollen Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang en Kate Winslet. Het script is van James Cameron, Rick Jaffa en Amanda Silver, gebaseerd op een verhaal van James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman en Shane Salerno. David Valdes en Richard Baneham zijn de uitvoerende producenten.

(L-R): Spider and Kiri in 20th Century Studios’ AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Avatar: The Way of Water speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.Avatar: The Way of Water is vanaf 14 december te zien in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Met “Avatar: The Way of Water” bereikt de filmervaring nieuwe hoogtes en brengt Cameron het publiek terug naar de prachtige wereld van Pandora in een spectaculair en meeslepend avontuur vol actie.

Bron en foto © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.