Home Entertainment Matthijs de Ligt kondigt Flemming aan voor Huis van Oranje

[Video] Matthijs de Ligt kondigt Flemming aan voor Huis van Oranje

© KNVB

In een nieuwe aankondigingsvideo voor Huis van Oranje verrast Matthijs de Ligt co-host Emma Heesters met de aankondiging van hitzanger Flemming. De Brabantse zanger zal komend WK zijn opwachting maken in Huis van Oranje.

Flemming mag alleen al vanwege zijn hit ‘Amsterdam’ niet ontbreken in de selectie voor Huis van Oranje. Hij brak een jaar geleden door met dit nummer en scoorde met ‘Automatisch’ direct een nieuwe hit. Inmiddels is Flemming niet meer weg te denken van de Nederlandse poppodia. Zo was hij meerdere malen onderdeel van succesformatie The Streamers en bracht hij onlangs een nummer uit met Ronnie Flex, die eveneens zal optreden in Huis van Oranje.

Flemming: “Het mogen zingen in een volle Johan Cruijf ArenA lijkt mij echt te gek. Ik ben zelf groot voetballiefhebber, dus hoe mooi is het om dan nu op het podium, op de middenstip, samen met collega’s sfeer te maken voordat het Nederlands elftal van start gaat. Ik kijk er enorm naar uit!”

Grootste voetbalfeest ooit

In Huis van Oranje kunnen Oranjefans alle WK-wedstrijden van het Nederlands elftal live volgen op megaschermen. Met een muzikale pre-show worden ze voor de aftrap in de ultieme Oranjestemming gebracht. Eerder werden de namen van Ronnie Flex, Typhoon en Emma Heesters al toegevoegd aan de muzikale selectie van Huis van Oranje. DJ La Fuente verzorgd op 25 november in de rust van Nederland – Ecuador de halftime show. De komende weken worden er nog meer namen toegevoegd aan de line-up.

Huis van Oranje vindt plaats op maandag 21 november (AFAS Live), vrijdag 25 november en dinsdag 29 november (Johan Cruijff ArenA). Bij alle vervolgwedstrijden van het Nederlands elftal openen de deuren van Huis van Oranje ook in de Johan Cruijff ArenA. Kaarten zijn te koop via Huisvanoranje2022.nl. 

Bron en foto © KNVB

Vorig artikelRadar doet aangifte bij politie tegen Google
Volgend artikelDefinitieve selectie Oranje Futsal voor WK-kwalificatieduel tegen Oekraïne
Ik ben de eigenaar van Planetzone