Home Nieuws Sport Nieuws Mark Schaaf, Remy Bonjasky, Lucia Rijker, Melvin Manhoef en Jay-Jay Boske...

[Video] Mark Schaaf, Remy Bonjasky, Lucia Rijker, Melvin Manhoef en Jay-Jay Boske maken live studioprogramma rondom Glory bij Videoland

© Shotbysud

Vanaf zaterdag 20 augustus zijn de wedstrijden van Glory live en exclusief te zien bij Videoland. Glory 81 vanuit Düsseldorf is het eerste grote event dat te zien zal zijn. Hoofdpartij van de avond: Jamal Ben Saddik tegen Benjamin Adegbuyi. Rondom de Glory-events maakt Videoland een live studioprogramma. Als presentator is kickboks-kenner Mark Schaaf aangetrokken. De analistenpoule bestaat uit Remy Bonjasky, Lucia Rijker en Melvin Manhoef. Het commentaar wordt gegeven door Alex Lely en Remy Bonjasky. Laatstgenoemde heeft zich exclusief aan Videoland verbonden. Ringside reporter is Jay-Jay Boske. Glory 81 is zaterdag 20 augustus vanaf 20.00 uur live te zien bij Videoland.

De grote Collision-fightnights komen vanaf locatie en de Numbered- en Rivalsevents vanuit de studio in Hilversum. Op 8 oktober is de eerstvolgende Collision gepland in het Gelredome in Arnhem. Daar staat onder andere de kraker tussen Badr Hari en Alistair Overeem op het programma.

Wedstrijdschema Glory 2022

  • 20 augustus – Glory 81
  • 17 september – Glory Rivals 2
  • 8 oktober – Collision 4
  • 5 november – Glory Rivals 3
  • 19 november – Glory 82
  • December – Glory Rivals 4

Live events bij Videoland
Met het toevoegen van Glory wil Videoland de Nederlandse vechtsportfans een plek geven voor de beste gevechten van nationale en internationale topatleten. Dit is een belangrijke stap om meer live sport en andere live events aan te bieden bij Videoland. Naast de live gevechten gaat Videoland in de toekomst het aanbod uitbreiden met nog meer lokale content voor de Nederlandse vechtsportfans.

Wat speelt in Nederland, speelt bij Videoland.

Bron: Videoland Foto © Shotbysud

Vorig artikelOPPO lanceert op 18 augustus gloednieuw ColorOS 13 gebaseerd op Android 13
Volgend artikelFantastic Beasts-acteur naar Heroes Dutch Comic Con
Ik ben de eigenaar van Planetzone