Home Nieuws Gadgets & Electronica OPPO lanceert op 18 augustus gloednieuw ColorOS 13 gebaseerd op Android 13

OPPO lanceert op 18 augustus gloednieuw ColorOS 13 gebaseerd op Android 13

© OPPO

OPPO zal op donderdag 18 augustus zijn nieuwste mobiele besturingssysteem ColorOS 13 onthullen tijdens het online lanceringsevenement via YouTube en Twitter. Het zal een van de eerste OEM-besturingssystemen zijn die op basis van Android 13 zal worden gelanceerd.

OPPO werkt nauw samen met Android om de best mogelijke ColorOS-ervaring te bieden. Tijdens Google I/O in mei kondigde OPPO aan dat de OPPO Find N en OPPO Find X5 Pro wereldwijd tot de eerste smartphones zullen behoren die de Android 13-bèta-update ontvangen. ColorOS 13 integreert met de onderliggende veiligheids- en privacyfuncties van Android 13 en biedt aanpassingsfuncties die vergelijkbaar zijn met Google’s Material You.
 
ColorOS 13 bevat een reeks nieuwe slimme functies die ontwikkeld zijn door OPPO. Deze zijn afgestemd  op het leveren van de beste ervaring op grote beeldschermen, het bieden van naadloze interconnectiviteit tussen meerdere apparaten en het verbeteren van de productiviteit en efficiëntie. Ook wordt er een gloednieuw ontwerp op het OS geïntroduceerd om een beknopte, comfortabele en soepele Android-ervaring te bieden.

Bron en foto © OPPO