Home Nieuws Uitgaan Nieuws Fantastic Beasts-acteur naar Heroes Dutch Comic Con

Fantastic Beasts-acteur naar Heroes Dutch Comic Con

© Heroes Dutc Comic Con

Met de hoge temperaturen is het haast moeilijk voor te stellen, maar de wintereditie van Heroes Dutch Comic Con barst binnenkort weer los. Over drie maanden opent de grootste comic con van Nederland weer haar deuren in Jaarbeurs Utrecht. Twee dagen lang kunnen bezoekers hun hart ophalen voor alles dat te maken heeft met comics, cosplay, gaming en meer. Traditiegetrouw zijn er diverse acteurs en entertainers te gast. De organisatie kondigt nu haar eerste special guest aan: ‘Fantastic Beasts’-acteur Dan Fogler!

De Amerikaanse Dan Fogler is vooral bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de ‘Fantastic Beasts’ trilogie, een prequel van de ‘Harry Potter’ filmreeks. Daarnaast is Fogler sinds het negende seizoen van ‘The Walking Dead’ te zien als Luke. Ook heeft Dan zijn stem verleend aan diverse animatiefilms, zoals ‘Kung Fu Panda’ en ‘Horton Hears a Who!’.

In 2005 debuteerde Fogler op Broadway. Voor zijn rol als William Barfée in ‘The 25th Annual Putnam County Spelling Bee’ ontving hij een prestigieuze Tony-award.

Comic fans kunnen hem ook herkennen van zijn werk als schrijver van graphic novels. Zo schreef hij zijn eerste horror anthologie ‘Moon Lake’ in 2010. Acht jaar later volgde sci-fi novel ‘Brooklyn Gladiator’. Recentelijk bracht hij ‘Fishkill’ (2020) uit, in samenwerking met Australische comic book artiest Ben Templesmith.

Bezoekers krijgen de mogelijkheid om Dan Fogler zijn handtekening te bemachtigen, met hem op de foto te gaan en brandende vragen te stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium van het evenement.

Early bird tickets in recordtijd uitverkocht

Nadat de early bird tickets in recordtijd uitverkocht waren, biedt de organisatie nu ook combi tickets aan waarbij fans alleen een entreeticket kunnen kopen in combinatie met een meet & greet, of photobooth ticket. Ook zijn er losse photobooth en meet & greet tickets verkrijgbaar voor bezoekers die al in het bezit zijn van een entreeticket. De reguliere entreeticket verkoop start 2 september.

dutchcomiccon.com.

Bron en foto © Heroes Duct Comic Con