Home Nieuws Sport Nieuws Ajax-speler Steven Berghuis deelt klap uit aan supporter

[Video] Ajax-speler Steven Berghuis deelt klap uit aan supporter

beelden zie onder

Ajax speler Steven Berghuis heeft na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Twente een klap uitgedeeld aan een supporter. Dit gebeurde na afloop op weg naar de spelersbus van Ajax. Een supporter zou racistische uitlatingen hebben gedaan aan Braian Bobbery en toen sloeg bij Steven Berghuis de vlammen in de pan en deelde hij een klap uit aan een supporter.

Berghuis weet dat hij fout zat en ging een paar uur na het incident door het stof. ,Ik heb spijt van mijn actie, ik had dit niet moeten doen. Na elke uitwedstrijd krijgen wij bij de bus heel veel verwensingen naar ons hoofd geslingerd, terwijl wij tijd maken om handtekeningen uit delen aan fans die daar om vragen. Ik ben inmiddels wel wat gewend maar mensen denken maar alles te kunnen roepen. Mijn reactie lost niks op, dat snap ik ook. Het is niet goed, ik heb een voorbeeldfunctie als speler van Ajax.”

Bij aankomst in de Arena heeft hij direct een gesprek gehad met John Heitinga, Edwin van de Sar en Sven Mislintat. De conclusie is dat zijn reactie verkeerd was en dat Ajax die afkeurt”, meldt Ajax.

B