Home Nieuws Sport Nieuws Stijn Indeherberge keert terug als clubdokter van KRC Genk

Stijn Indeherberge keert terug als clubdokter van KRC Genk

© KRC Genk

Vanaf volgend seizoen keert Stijn Indeherberge als clubdokter terug bij KRC Genk. Indeherberge vormt samen met Jonas Massa en Sander Vrijens de nieuwe medische staf van de club. Massa wordt in eerste instantie medisch aanspreekpunt voor de jeugdopleiding. Vrijens wordt medisch verantwoordelijk voor Jong Genk. Indeherberge zelf zal de A-kern medisch begeleiden.

De drie nieuwe dokters nemen bij aanvang van volgend seizoen de plaats over van de huidige twee clubdokters, Pieter-Jan Geusens en Philip Thys. “Nabijheid is de voornaamste reden voor deze keuze”, duidt Head of Football Dimitri de Condé. “Stijn, jonas en Sander werken samen in dezelfde praktijk in Limburg. Stijn zal als dokter van de eerste ploeg ook doorheen de week aanwezig zijn op de club in de marge van de trainingen.”

De club wil Geusens en Thys uitdrukkelijk bedanken voor het geleverde werk en de mooie jaren. Philip Thys verlaat KRC Genk met een mooi palmares met onder andere een landstitel en een beker van België.

Indeherberge brengt langs zijn kant heel wat ervaring mee terug richting de Cegeka Arena. Na zijn eerdere periode bij KRC Genk trok hij richting PSV Eindhoven en de afgelopen seizoenen tekende hij mee de medische protocollen uit voor de Pro League.

De nieuwe medische staf vat eind deze maand samen met de spelersgroep het nieuwe seizoen aan.