Home Nieuws Sport Nieuws Heracles Almelo trekt Jetro Willems aan

Heracles Almelo trekt Jetro Willems aan

Jetro Willems © Jemael Nooitmeer (Soulpictures).

Heracles Almelo heeft zich verzekerd van de komst van Jetro Willems. De 29-jarige linksback tekent in Almelo een eenjarig contract met optie tot een extra seizoen. Willems komt transfervrij over van FC Groningen, waar zijn contract afliep. 

“Ik ben hier pas net en het bevalt me zeker. Het is warm, familiair en de sfeer is goed,” zegt Jetro Willems bij zijn presentatie. “Toen Heracles Almelo interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club.” 

“Met Willems trekken we een zeer gelouterde speler aan”, aldus technische directeur Nico-Jan Hoogma. “Jetro is een 22-voudig international, hij heeft zich bewezen op het hoogste niveau en zijn ervaring geeft onze selectie een boost richting het nieuwe seizoen in de Eredivisie.” 

Willems doorliep de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, alvorens hij naar PSV vertrok. In Eindhoven werd hij tweemaal landskampioen, won hij één keer de KNVB Beker en kroonde hij zich twee keer tot winnaar van de Johan Cruijff Schaal. In de zomer van 2017 vertrok Willems naar Eintracht Frankfurt, waar hij de DFB-Pokal won. Na zijn periodes bij Newcastle United, Greuther Fürth en FC Groningen is Willems vanaf heden Heraclied.  In Almelo gaat hij spelen met rugnummer 5. 

Bron: Heracles Almelo Foto © Jemael Nooitmeer (Soulpictures)