Home Nieuws Sport Nieuws Noor Lars Olden Larsen naar N.E.C.

Noor Lars Olden Larsen naar N.E.C.

© PlanetZone

De 24-jarige Noor Lars Olden Larsen maakt de overstap richting het Nijmeegse en tekent voor vier seizoenen bij de club. De vleugelaanvaller is de derde aanwinst van dit seizoen, nadat eind vorig seizoen al Sontje Hansen en Mees Hoedemakers werden vastgelegd. Larsen sluit bij aanvang van het nieuwe seizoen aan bij de selectie van trainer Rogier Meijer.

Olden Larsen kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor het Zweedse BK Häcken, nadat zijn contract bij de Russische Premier League club FK Pari Nizjni Novgorod tijdelijk werd geschorst vanwege de situatie in dat land. De Noor maakte dit seizoen vijf doelpunten en gaf vijf assists in twaalf wedstrijden voor zijn tijdelijke werkgever.

Technisch directeur Carlos Aalbers is verheugd over de komst van Olden Larsen en gelooft dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor het team: “We hebben Lars nauwlettend gevolgd en zijn onder de indruk van zijn prestaties bij BK Häcken. Hij heeft het vermogen om wedstrijden te beslissen en past bij onze speelstijl. We zijn ervan overtuigd dat hij onze aanvalslinie zal versterken de komende seizoenen.”

Olden Larsen is vandaag medisch gekeurd in Nijmegen en zal vanaf de eerste training van het nieuwe seizoen aansluiten bij de selectie van trainer Rogier Meijer. De aanvaller is blij met de transfer en kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Het voelt goed om hier te zijn en om volgend seizoen voor N.E.C. te mogen spelen. Ik kan niet wachten om mijn teamgenoten te ontmoeten, de fans te leren kennen en mijn bijdrage te leveren aan het succes van de club. Samen gaan we hard werken en streven naar positieve resultaten voor deze club.”

Bron: N.E.C Nijmegen Foto © PlanetZone