Home Nieuws Sport Nieuws Slot wil naar Tottenham Hotspur

Slot wil naar Tottenham Hotspur

© PlanetZone

Vandaag had Feyenoord graag een beslissing willen nemen over de toekomst van Arne Slot. Dit gaat echter langer duren dan verwacht maar de kans is groot dat Feyenoord op zoek moet gaan naar een nieuwe hoofdcoach.

Volgens de Britse journalist Pete O’Rourke naderen Slot en Tottenham Hotspur een persoonlijk akkoord. De Spurs zouden bereid zijn om Slot de controle te geven over transfers en zijn technische staf. 

Rafaela Pimenta, Slots zaakwaarneemster, was vandaag in De Kuip aanwezig voor een gesprek om te praten naar de mogelijkheden voor een vertrek bij Feyenoord. RTV Rijnmond meldde dat Slot graag wil vertrekken naar Londen. waarschijnlijk zullen morgen de knopen doorgehakt worden.

Arne Slot is twee jaar in dienst bij de club uit Rotterdam waar hij vorig jaar de Conference League Finale haalde tegen AS Roma en deze maand landskampioen werd.

John Dahl Tomasson (Blackburn Rovers), Maurice Stein (Sparta), Pascal Janssen (AZ Alkmaar), Dick Schreuder (PEC Zwolle) en Peter Bosz (Clubloos) zouden al genoemd worden als eventuele opvolgers maar het zou ook zomaar een buitenlandse trainer kunnen worden.

Foto © PlanetZone