Home Nieuws Sport Nieuws Samir Lagsir verlengt contract bij PEC Zwolle

Samir Lagsir verlengt contract bij PEC Zwolle

Samir Lagsir © PEC Zwolle Media

Het contract van Samir Lagsir (19) bij PEC Zwolle is opengebroken en verlengd tot medio 2026. De aanvallende middenvelder had nog een contract tot de zomer van 2024, maar dat is nu opengebroken en met twee jaar verlengd.

Dit seizoen kwam Lagsir tot 12 wedstrijden in het shirt van PEC Zwolle. Daarin baarde hij opzien met als hoogtepunt zijn schitterende treffer in de met 0-3 gewonnen uitwedstrijd bij Heracles Almelo. Een zware blessure zorgde ervoor dat de uit Lelystad afkomstige speler voor de tweede keer een lange revalidatie moest aangaan.

Marcel Boudesteyn, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Samir is een geweldig talent die zich dit en vorig seizoen al heeft laten gelden. Deze contractverlenging moet voor Samir een extra stimulans zijn. Maar niet alleen dat, hij heeft dit ook echt zelf afgedwongen. Dat hij nu geblesseerd is verandert daar helemaal niets aan. Wij hebben het volste vertrouwen in Samir en hopen dat zijn herstel voorspoedig zal verlopen.”

Samir Lagsir: ,,Het is heel bijzonder dat PEC Zwolle mijn contract wil verlengen. Dat waardeer ik ontzettend en geeft mij een enorme boost in mijn revalidatie. Ik wil de club en alle supporters dan ook bedanken voor hun support en hoop snel weer terug te keren op het veld.”

Bron en foto © PEC Zwolle Media