Home Nieuws Sport Nieuws Robin van der Meer naar Helmond Sport, Jelle Goselink blijft

Robin van der Meer naar Helmond Sport, Jelle Goselink blijft

Helmond Sport heeft de eerste versterking voor het komende seizoen binnen, Robin van der Meer maakt de overstap van Excelsior naar Onze Club. De 1.96 meter lange verdediger tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, een contract voor twee jaar.

De linksbenige Van der Meer doorliep de jeugdopleiding van ADO Den Haag tot aan het beloftenelftal. Bij Go Ahead Eagles maakte hij op twintigjarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal. In 2016 tekende hij een vierjarig contract bij FC Utrecht, waar hij een zeer succesvol eerste seizoen kende. Na een minder tweede jaar waarin hij na de winterstop alleen nog maar speelminuten bij Jong FC Utrecht kreeg, vertrok hij in 2018 naar Excelsior wat toen nog in de eredivisie uitkwam. In totaal speelde hij 46 wedstrijden op het hoogste niveau, en verder nog 69 in de Keuken Kampioen Divisie.

Robin van der Meer stond afgelopen seizoen tweemaal in de basis tegen Helmond
Sport, in het bekerduel (4-0) als linkervleugelverdediger, in de competitiewedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion (0-3) als centrale verdediger.

Jelle Goselink ook komende seizoenen actief voor Helmond Sport

Jelle Goselink blijft behouden voor Helmond Sport. De 21-jarige centrumspits tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, een contract voor twee jaar.

Afgelopen seizoen werd Goselink gehuurd van Almere City waar zijn contract deze
zomer afliep. In 34 competitiewedstrijden voor Onze Club kwam hij tot acht goals en drie assists. In de maand april werd Goselink door onze eigen supporters uitgeroepen tot Speler van de Maand.

Bron en foto © Helmond Sport

Vorig artikelN.E.C. neemt Magnus Mattsson over van Silkeborg IF
Volgend artikelFC Emmen trekt Jeff Hardeveld aan
Ik ben de eigenaar van Planetzone