Home Nieuws Sport Nieuws FC Emmen trekt Jeff Hardeveld aan

FC Emmen trekt Jeff Hardeveld aan

Jeff Hardeveld tekent een contract bij FC Emmen. De linkervleugelverdediger bindt zich tot de zomer van 2023 aan de Drentse club, met een optie op een extra seizoen.

Hardeveld loopt al sinds 2009 bij Nederlandse betaald voetbalclubs. Destijds maakte hij de overstap van Vitesse Delft, de club uit zijn geboorteplaats, naar Feyenoord. Tot een debuut in de Rotterdamse hoofdmacht kwam het niet en in 2014 tekende hij bij FC Utrecht. Daar speelde hij wedstrijden in zowel het eerste elftal als bij Jong FC Utrecht. Sinds 2017 stond de 26-jarige verdediger onder contract bij Heracles Almelo, waar hij 44 officiële wedstrijden speelde.

“Hier in Emmen zal het stadion ook in de Keuken Kampioen Divisie gewoon vol zitten, de sfeer op De Oude Meerdijk is echt geweldig,” zo vertelt Hardeveld. “Dat weet iedereen en dat heb ik met Heracles ook ondervonden toen we hier met 3-1 verloren. Zelfs met 1200 man was de sfeer hier geweldig. Ik wil alle wedstrijden volledig gaan spelen in Emmen, met het publiek erachter kijk ik uit naar een fantastische tijd!

Bron en foto © FC Emmen

Vorig artikelWIN! De Kameleon aan de ketting vrijkaarten
Volgend artikel[audio] Radio 538: Noud wat doe jij in Tsjechië ?!
Ik ben de eigenaar van Planetzone