Home Nieuws Sport Nieuws RKC Waalwijk voegt Jens Teunckens toe aan keepersgilde

RKC Waalwijk voegt Jens Teunckens toe aan keepersgilde

Op de slotdag van de transferperiode heeft RKC Waalwijk zich versterkt met doelman Jens Teunckens. De 23-jarige keeper komt per direct over van het Cypriotische AEK Larnaca en tekent een contract tot medio 2022.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: ”Door de blessure van Joel Pereira waren we genoodzaakt om nog een extra doelman toe te voegen aan onze selectie. Met de komst van Jens hebben we hierop ingespeeld. Hij krijgt bij ons RKC dit seizoen de kans om zich verder te ontwikkelen en de concurrentie aan te gaan voor de positie onder de lat.”

Jens Teunckens
Teunckens (23), geboren in het Belgische Geel, speelde in de jeugdopleiding van Club Brugge, waarna hij na een verhuurperiode de definitieve overstap maakte naar Royal Antwerp. Hier maakte hij tegen KAS Eupen ook zijn profdebuut. In de zomer van 2020 koos hij voor het buitenlandse avontuur bij AEK Larnaca uit Cyprus. Jens Teunckens speelde bijna 40 interlands voor verschillende jeugdelftallen van de Belgische nationale ploeg. De doelman werd bovendien enkele keren opgeroepen voor het eerste elftal van de Rode Duivels.

Bron © RKC Waalwijk

Vorig artikelPSV haalt Braziliaanse spits bij Benfica op
Volgend artikelLuka Adzic en Daishawn Redan naar PEC Zwolle
Ik ben de eigenaar van Planetzone