Home Nieuws Sport Nieuws NextGen – dé bal voor het talent van morgen.

NextGen – dé bal voor het talent van morgen.

De Keuken Kampioen Divisie heeft de nieuwe Derbystar wedstrijdbal voor het seizoen 2020-2021 gepresenteerd. In navolging op de ‘Fearless Tiger’ van vorig jaar is het nu tijd voor de ‘NextGen’: dé bal voor het talent van morgen.

Tijd voor de ‘NextGen’
De ‘NextGen’ is een perfecte afspiegeling van Keuken Kampioen Divisie’s belangrijkste kernwaarde: ontwikkeling. De Keuken Kampioen Divisie staat voor talentencreatie. De talenten van vandaag worden klaargestoomd tot de vedettes van morgen. Dries Mertens, Frenkie de Jong en Quincy Promes onder andere; stuk voor stuk rolmodellen van de talentenontwikkeling waar de Keuken Kampioen Divisie voor staat. Nu is het tijd voor de nieuwe talenten. Het is tijd voor de ‘NextGen’.

Een generatie spelers die opstaat in de Keuken Kampioen Divisie en hun dromen laten uitkomen. Hun dromen om professioneel voetballer te zijn. Hun dromen om te spelen voor een groot publiek, maar ook hun dromen om de absolute top te bereiken. Voor deze generatie spelers is de Derbystar ‘NextGen’ ontwikkeld.

Marc Boele, algemeen directeur van de Keuken Kampioen Divisie, is blij met de nieuwe Derbystar wedstrijdbal. “Talentenontwikkeling is een zeer belangrijke pijler van de Keuken Kampioen Divisie. Met de komst van de Derbystar ‘NextGen’ hebben we een wedstrijdbal in de gelederen die speciaal is ontworpen voor de nieuwste generatie voetballers die een belangrijke waarde vertegenwoordigen in het Nederlandse voetbal.”

Het design van de ‘NextGen’
Het design van de ‘NextGen’ is bijzonder en eveneens tekenend voor de nieuwe generatie. Met de nachtblauwe kleur als basis en de kleuren rood en wit als toevoegende tint, wordt de waarde van de talenten voor het Nederlandse voetbal onderstreept. De wedstrijdbal bevat evenals vorig jaar een aerodynamische golfbalstructuur dat zorgt voor de perfecte vluchteigenschappen. De 32-panel constructie draagt bij aan het perfectioneren van het balgevoel met hoogwaardig PU-microfiber als materiaal dat zorgt voor een maximale levensduur.

Derbystar Brillant APS
De wedstrijdbal van de Keuken Kampioen Divisie is ieder seizoen een speciaal voor de Divisie ontworpen uitvoering van de Derbystar Brillant APS. Het design komt voort uit de intensieve samenwerking tussen Deventrade BV (licentiehouder Derbystar Benelux) en de Coöperatie Eerste Divisie. Trotse partners sinds 2004.

De Keuken Kampioen Divisie ‘NextGen’ Derbystar wedstrijdbal 2020-2021 is vanaf aankomend seizoen verkrijgbaar bij de sportspeciaalzaak en online o.a. via www.derbystar.nl en www.sportdirect.com

Bron: Derbystar NL